Behangwerken

Wilt u graag warmte aan uw interieur toevoegen? Kies dan voor behangpapier uit ons ruime aanbod. Behang heeft vele voordelen, zo zorgt het voor een betere akoestiek en kan het uw ruimte een heel apart karakter of gezellige uitstraling bezorgen.

Met behangpapier kan u bovendien alle kanten uit: klassieke elegantie en zachte rust of een echt statement met een themamuur, het is allemaal mogelijk. Er is zowel bedrukt als effen behang en dit in een heel scala aan kleuren.  Daarnaast kan behang ook spelen met reliëf en verschillende texturen voor een speciaal effect. Onze brede waaier aan merken met o.a. Khroma, Masureel, Arte, Flamant, Eijfinger, Hooked on walls, … zorgt voor een brede keuze met het gepaste behang voor elk interieur.

Dankzij ons totaalconcept kan u bij ons uw behang in perfecte harmonie brengen met schilderwerken, raamdecoratie, laminaat,… Daarbij krijgt u bij PVW Interiors professioneel advies over alle materialen en hoe ze te combineren. Het behang wordt vervolgens door ons team met oog voor detail geplaatst, waarbij ze enkel tevreden zijn bij een perfect resultaat.

100% garantie op een kwaliteitsvolle afwerking aan een correcte prijs!